H.J Geerdink • Art Communication + Design • AKI/ARTEZ • Enschede • The Netherlands

zaterdag 21 maart 2009

SEM 7 OPGAVE: DE KUBUS

Afgelopen week zijn de eerste ideeen uitgewisseld. Voor volgende week is afgesproken dat iedereen een wit 50x70 foambord (staand) gebruikt om zijn/haar ideeen aan de groep te presenteren. Deze ideeen kunnen een totaalconcept zijn maar ook over een deelonderwerp gaan (bv. de verlichting).
3 April is de opendag en moet de ruimte bruikbaar zijn. Dit betekent niet dat je je moet laten beperken door het feit dat er al stoelen en tafels klaar staan en dat ook de licht blauwe vloer zal blijven liggen. Anderszijds mag je je hierdoor ook wel door laten leiden als je je daardoor niet beperkt voelt en graag pragmatisch werkt.
reminder, denk bij je plan aan: vloer-, wand-, plafondafwerking (materiaal en kleur) (toevoegingen als een tapijt horen daar ook bij); indeling (wat moet er waar kunnen, hoeveel ruimte neemt dit in, hoeveel mensen kunnen er gebruik van maken etc.)(hoe kun je ruimten verbinden en scheiden naar gelang gebruik? (kast, gordijn, schuifwand etc.); inrichting (wat is er nodig, hoe ziet het er uit (stijl?), hoe kunnen wij dat organiseren (kopen, maken?) (levering, kosten); de verlichting (algemeen, sfeer, accent); stoffering (wel/niet kunnen verduisteren, gezellig?), planten?; naambord op/aan kubus (plakletters op glas, led's in gevel, letters op kubus)
Volgende keer week gaan we kijken of wij tot een gezamelijk plan kunnen komen.